Ooievaarsnest geplaatst in de Westelijke Groene Long

Er is een ooievaarsnest geplaatst  in de westelijke groene long van Almelo, het groengebied tussen Almelo en Wierden. In deze groene long hebben de bewoners 5 jaar geleden een vereniging opgericht: “De Westelijke Groene Long”, met als doel het behouden van ons bijzondere gebied. In de afgelopen 5 jaar hebben we allerlei activiteiten daaromtrent georganiseerd. Vandaag vond er dus weer een plaats. Met subsidie van de Unive hebben we een drietal bankjes in ons gebied kunnen plaatsen en vandaag een ooievaarsnest geplaatst ter hoogte van de Zuidbroeksweg bij het nieuwe plassengebied behorende bij de Wendel

ooie vaarsnest (1)

ooie vaarsnest (2)

ooie vaarsnest (3)

ooie vaarsnest (4)

ooie vaarsnest (5)

ooie vaarsnest (6)

ooie vaarsnest (7)

ooie vaarsnest (8)

ooie vaarsnest (9)

ooie vaarsnest (10)

ooie vaarsnest (11)

ooie vaarsnest (12)

ooie vaarsnest (13)

ooie vaarsnest (14)

ooie vaarsnest (15)

ooie vaarsnest (16)

ooie vaarsnest (17)

ooie vaarsnest (18)

ooie vaarsnest (19)