Sportmarkt Op de Koornmarkt in Almelo

Sportbedrijf Almelo de Koornmarkt in Almelo omtoveren tot een grote Sportmarkt. Tijdens de Sportmarkt krijgen Almelose sportverenigingen de kans om zich van 10:00 tot 16:00 uur op een actieve manier te presenteren aan de inwoners.

Ontdek het gevarieerde sportaanbod!

Verenigingen tonen zich actief door middel van activiteiten waar iedereen aan kan deelnemen. Kinderen kunnen door deelname aan activiteiten stempels verzamelen en daarmee een leuk presentje ophalen.

Daarnaast kan er informatie ingewonnen worden over verschillende sporten en sportverenigingen en kunnen de bezoekers genieten van allerlei demonstraties. Inmiddels hebben zich al vele verenigingen aangemeld.

Tijdens die Sportmarkt kunnen de kinderen o.a. meedoen met golf, honk- en softbal, roeien, korfbal, zwemmen, jazzdance, volleybal, judo en tennis. Er is voor ieder wat wils. Maak kennis met het gevarieerde sportaanbod in Almelo! Iedereen is van harte welkom om actief mee te bewegen!

VAN ALLES (1)

VAN ALLES (2)

VAN ALLES (3)

VAN ALLES (4)

VAN ALLES (5)

VAN ALLES (6)

VAN ALLES (7)

VAN ALLES (14)

VAN ALLES (15)

VAN ALLES (16)

VAN ALLES (17)

VAN ALLES (18)

VAN ALLES (19)

VAN ALLES (20)

VAN ALLES (21)

VAN ALLES (22)

VAN ALLES (23)

VAN ALLES (24)

VAN ALLES (25)

VAN ALLES (26)

VAN ALLES (27)

VAN ALLES (28)

VAN ALLES (29)

VAN ALLES (30)