Kamerfestival Twente winnaar Cogas Cultuurprijs 2014

Almelo – Stichting KAFT heeft vandaag de Cogas Cultuurprijs 2014 gewonnen. De stichting heeft de prijs gekregen voor de organisatie van het Kamerfestival Twente. De prijs bestaat uit een Award en een geldbedrag van 1.000 euro. Michiel Kirch, algemeen directeur van Cogas, reikte de prijs uit aan de winnaar.

Cogas wil het Cogas Cultuurfonds toegankelijker maken voor een bredere doelgroep. Daarom zal Cogas in de loop van dit jaar het Cogas Fonds introduceren. De structuur van het huidige Cogas Cultuurfonds wordt hierbij gehandhaafd. Het Cogas Fonds staat voor een verbetering van de werk-, woon- en leefomgeving in de regio. Cogas richt zich dan ook vooral op groepen voor wie dit niet vanzelfsprekend is en wil af en toe dat extra’s kunnen bieden. Vanaf september zijn alle voorwaarden en het aanvraagformulier op onze website terug te vinden.

CULTUUR PRIJS COGAS (1)

CULTUUR PRIJS COGAS (2)

CULTUUR PRIJS COGAS (3)

CULTUUR PRIJS COGAS (4)

CULTUUR PRIJS COGAS (5)

CULTUUR PRIJS COGAS (6)

CULTUUR PRIJS COGAS (7)

CULTUUR PRIJS COGAS (8)

CULTUUR PRIJS COGAS (9)

CULTUUR PRIJS COGAS (10)

CULTUUR PRIJS COGAS (11)

CULTUUR PRIJS COGAS (12)

CULTUUR PRIJS COGAS (13)

CULTUUR PRIJS COGAS (14)

CULTUUR PRIJS COGAS (15)

CULTUUR PRIJS COGAS (16)

CULTUUR PRIJS COGAS (17)

CULTUUR PRIJS COGAS (18)

CULTUUR PRIJS COGAS (19)

CULTUUR PRIJS COGAS (20)

CULTUUR PRIJS COGAS (21)

Kamerfestival Twente winnaar Cogas Cultuurprijs 2014

CULTUUR PRIJS COGAS (22)

CULTUUR PRIJS COGAS (23)