Euromeeting 2014 in Almelo

We zijn verheugd om u en uw partner uit te nodigen de Euromeeting 2014 in Almelo, Nederland moeten verzoeken.  De Euromeeting is gepland te gebeuren vanaf 29 mei tot 1 juni 2014.

In Almelo bieden wij u het beste uit onze stad en de regio Twente waarin Almelo is gevestigd.  Een verscheidenheid aan activiteiten, mooie plekjes en de beste van eten en drinken zal de rode draad in het programma.  Net als de belangrijkste facet van de Ronde Tafel organisatie ADAPT, KEUR, verbeteren, zal de Euromeeting 2014 deze gemeenschappelijke missie te respecteren.

In deze uitnodiging zullen we het programma schetsen een beetje meer zoals het ook werd gepresenteerd in Honefoss afgelopen mei.

De meeste gasten zullen waarschijnlijk aankomen op Schiphol, zal er een directe treinverbinding van Schiphol naar Almelo (trein met eindbestemming Enschede) zijn of zullen komen met de auto.  Almelo ligt dicht bij de snelweg A1 in het oosten van Nederland.

Warm onthaal van alle gasten Almelo stijl, registratie en eerste kennismaking met de gastgezinnen is het Theaterhotel in Almelo.    Voor degenen die liever slapen in een hotel, het Theaterhotel is een zeer gunstige plek en biedt een speciale prijs voor de Euromeeting.  Indien u wenst te reserveren het Theaterhotel, kunt u verwijzen naar de Euromeeting en de heer Jan Jaap Hammink.

Na de registratie van alle gasten zal worden vervoerd naar de gastgezinnen voor de homeparty van de Twentse gastvrijheid.

rondetafel converrencie (1)

rondetafel converrencie (3)

rondetafel converrencie (4)

rondetafel converrencie (5)

rondetafel converrencie (6)

rondetafel converrencie (7)

rondetafel converrencie (8)

rondetafel converrencie (9)

rondetafel converrencie (10)

rondetafel converrencie (11)

rondetafel converrencie (12)

rondetafel converrencie (13)

rondetafel converrencie (14)

rondetafel converrencie (15)

rondetafel converrencie (16)