Illegale Haring Party 2014

Het goede doel

Stichting Mensen voor mensen zal de opbrengst, net als voorgaande jaren, schenken aan nader te bepalen doelen. Vorig jaar is gekozen om de opbrengst te schenken aan Zorgcentrum ‘t Haarhuus in Westerhaar, Zorgcentrum de Vriezenhof in Vriezenveen, Stichting Bowie uit Wierden en Stichting Manna uit Twenterand.

Over Stichting Mensen voor Mensen

Door de voortdurende economische crisis zijn er steeds meer gezinnen met problemen die terecht komen bij maatschappelijke en hulpverlenende instanties. Stichting Mensen voor mensen is een regionale stichting en heeft als doel mensen kansen te bieden die buiten hun schuld om in moeilijke situaties zijn beland, verzachten van het leed waarin deze mensen moeten leven en het voorkomen dat kinderen van de financiële en schrijnende situatie de dupe worden. Het bestuur van Stichting Mensen voor Mensen bestaat uit de directie van Marquette Detachering Hans en Magda Evers en Albert Hendrikse, Algemeen directeur van Nijhof Wassink.

Marquette Detachering en Zandwijk Zalencentrum organiseren dit jaar wederom de allereerste ILLEGALE haringparty.

Illegale Haringparty 2014

De Illegale Haringparty is een jaarlijks terugkerend en succesvol evenement georganiseerd door Marquette Detachering en Zalencentrum Zandwijk. Op donderdag 5 juni 2014 vanaf 19:00 uur verzamelen zich tenminste 350 gasten uit de politiek en het Twentse bedrijfsleven bij Zalencentrum Zandwijk waarbij niet alleen haring wordt geproefd maar ook kan worden genetwerkt. Alle uitgenodigde gasten worden ook dit jaar aangespoord om deel te nemen aan een veiling waarvan de opbrengst bestemd is voor het goede doel. De veiling wordt dit jaar geleid door de zeer enthousiaste veilingmeester Albert Hendrikse (Algemeen directeur Nijhof Wassink Groep). Naast het eerste vaatje haring kan er ook geboden worden op vele interessante items waaronder een weekend naar Londen inclusief een make-over en een whisky proeverij in Schotland.

Veiling

De veiling van de beroemde Hollandse haring gaat via het Amerikaanse systeem. De bedoeling van dit systeem is dat iedereen een bod uitbrengt voor een bedrag van minimaal €250,-. Deze biedingen worden door de veilingmeester voorgelezen. Zodra het vooraf vastgestelde bedrag wordt bereikt zal diegene die met de laatste bieding het bedrag rond maakt het vaatje haring in ontvangst mogen nemen.

Het goede doel

Stichting Mensen voor mensen zal de opbrengst, net als voorgaande jaren, schenken aan nader te bepalen doelen. Vorig jaar is gekozen om de opbrengst te schenken aan Zorgcentrum ‘t Haarhuus in Westerhaar, Zorgcentrum de Vriezenhof in Vriezenveen, Stichting Bowie uit Wierden en Stichting Manna uit Twenterand. Stichting mensen voor mensen is een regionale stichting en heeft als doel mensen kansen te bieden die buiten hun schuld om in moeilijke situaties zijn beland, verzachten van het leed waarin deze mensen moeten leven en het voorkomen dat kinderen van de financiële en schrijnende situatie de dupe worden.

De opbrengst was ruim  29 Duizend Euro

haringparty marqette (1)

haringparty marqette (2)

haringparty marqette (3)

haringparty marqette (4)

haringparty marqette (5)

haringparty marqette (6)

haringparty marqette (7)

haringparty marqette (8)

haringparty marqette (9)

haringparty marqette (10)

haringparty marqette (11)

haringparty marqette (12)

haringparty marqette (13)

haringparty marqette (14)

haringparty marqette (15)

haringparty marqette (16)

haringparty marqette (17)

haringparty marqette (18)

haringparty marqette (19)

haringparty marqette (20)

haringparty marqette (21)

haringparty marqette (22)

haringparty marqette (23)

haringparty marqette (24)

haringparty marqette (25)

haringparty marqette (26)

haringparty marqette (27)

haringparty marqette (28)

haringparty marqette (29)

haringparty marqette (30)

haringparty marqette (31)

haringparty marqette (32)

haringparty marqette (33)

haringparty marqette (34)

haringparty marqette (35)

haringparty marqette (36)

haringparty marqette (37)

haringparty marqette (38)

haringparty marqette (39)

haringparty marqette (40)

haringparty marqette (41)

haringparty marqette (42)

haringparty marqette (43)

haringparty marqette (44)

haringparty marqette (45)

haringparty marqette (46)

haringparty marqette (47)

haringparty marqette (48)

haringparty marqette (49)

haringparty marqette (50)

haringparty marqette (51)

haringparty marqette (52)

haringparty marqette (53)

haringparty marqette (54)

haringparty marqette (55)

haringparty marqette (56)

haringparty marqette (57)

haringparty marqette (58)

haringparty marqette (59)

haringparty marqette (60)

haringparty marqette (61)