Lustrumviering Almelose veteranenbijeenkomst

Almelo eert dit jaar voor de vijfde keer haar veteranen. Vanwege dit lustrum is er een feestelijk programma samengesteld i.s.m. het Theaterhotel.  treedt de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso op in het Theaterhotel, niet alleen voor de veteranen, maar voor alle inwoners van de stad.

De Almelose veteranen zijn door burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld per brief uitgenodigd voor dit optreden. Voorafgaand krijgen zij een Indisch buffet aangeboden.

De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ van de Koninklijke Landmacht is een harmonieorkest. Het orkest bestaat uit een blaaskwintet, klarinetkwartet, de Big Band en het koperkwintet. Het orkest verzorgt regelmatig de muzikale omlijsting bij militaire ceremoniële bijeenkomsten. In de theaters speelt het orkest interpretaties van klassieke stukken, jazz en lichte muziek.

VETERANEN (18)

VETERANEN (1)

VETERANEN (2)

VETERANEN (3)

VETERANEN (4)

VETERANEN (5)

VETERANEN (6)

VETERANEN (7)

VETERANEN (8)

VETERANEN (9)

VETERANEN (10)

VETERANEN (11)

VETERANEN (12)

VETERANEN (13)

VETERANEN (14)

VETERANEN (15)

VETERANEN (16)

VETERANEN (17)

VETERANEN (19)

VETERANEN (20)

VETERANEN (21)

VETERANEN (22)

VETERANEN (23)

VETERANEN (24)

VETERANEN (25)

VETERANEN (26)

VETERANEN (27)

VETERANEN (28)

VETERANEN (29)