Dock 19 in een nieuw jasje en nieuwe gerechten: STEAKS & MORE

DOCK 19 STEAKS & MORE

Vanaf woensdag 9 juli stapt restaurant Dock 19 over naar een nieuw concept: Steaks & More. Met dezelfde trendy inrichting, wereldse kaart, vriendelijke prijzen, heerlijke wijnen maar met een uniek concept! Vele gerechten bij Dock 19 worden bereid in een robuuste houtskoolgrill: een gesloten barbecue, gestookt op houtskool. Volledig gesloten bereikt de oven temperaturen tot maar liefst 400 ⁰C. Het nobele hout en de perfect te regelen doorstroming van hete lucht zorgen voor unieke smaak, geur en textuur. Elk stuk vlees, vis, gevogelte maar ook groenten en deegwaren wordt tegelijkertijd dichtgeschroeid, geroosterd én voorzien van een karakteristieke rooksmaak. Dit zorgt voor de authentieke textuur en sappigheid aan uw gerecht. En dat proeft u! Dock 19 maakt bovendien gebruik van natuurlijke, biologische gerechten een lokale producten.

Wat denkt u bijvoorbeeld van gerookte originele buffelmozzarella van Buffalo Farm Twente met knapperige salade en gepofte tomaatjes, verse mosselen en kokkels uit de houtskooloven met olie van limoen, lombok pepers en koriander, Lady steak, malse tournedos van het Zwitserse Simmentaler ras of King size prawns. Vanaf 9 juli introduceert Dock 19 bovendien een nieuw dessert concept: een heerlijke dessertproeverij voor € 2,75 per dessert.

Bekijk de vernieuwde menukaart op www.dock-19.nl/menu.

theater en t'dock (42)

theater en t'dock (43)

theater en t'dock (44)

theater en t'dock (45)

theater en t'dock (46)

theater en t'dock (47)

theater en t'dock (48)

theater en t'dock (49)

theater en t'dock (51)

theater en t'dock (52)

theater en t'dock (53)

theater en t'dock (54)

theater en t'dock (55)

theater en t'dock (57)

theater en t'dock (56)

theater en t'dock (58)

theater en t'dock (59)

theater en t'dock (60)

theater en t'dock (61)

theater en t'dock (62)

theater en t'dock (63)

theater en t'dock (64)

theater en t'dock (65)

theater en t'dock (66)

theater en t'dock (67)

theater en t'dock (68)

theater en t'dock (69)

theater en t'dock (70)