Carintreggeland neemt 16 nieuwe bedrijfsauto’s in gebruik

HENGELO – Carintreggeland heeft deze week 16 nieuwe bedrijfsauto’s in gebruik genomen voor haar zorgteams. Niet alleen medewerkers van de thuiszorg rijden nu in de herkenbare Carintreggeland auto’s, ook de medewerkers van IDA (Interculturele Diensten) en het Transmuraal team zijn zo herkenbaar in het straatbeeld.

Het Transmuraal team van Carintreggeland zorgt dat mensen thuis kunnen blijven, ook als zij veel medisch technische zorg nodig hebben. Het team helpt bij intensieve pijnbestrijding, geeft specialistische  wondzorg en plaatst catheters. Zo maar wat voorbeelden van handelingen waarin het team gespecialiseerd is. In het Transmuraal team werken deskundige, goed opgeleide verpleegkundigen met ziekenhuis- en thuiszorgervaring. Het Transmuraal team werkt aanvullend op de Thuiszorg en in nauwe samenwerking met het ziekenhuis.

 

Medewerkers van het Transmuraal team doen hun werk door het hele werkgebied van Carintreggeland en maken daardoor veel kilometers. Om de kosten hiervan te beperken is er gekozen voor zuinige bedrijfsauto’s die voorzien zijn van een ritregistratiesysteem.

jpg