Hondenzwemmen in het buitenbad van Het Sportpark

Tussen 14.00 en 16.00 uur waren alle hondenbezitters met hun viervoeters welkom om te genieten van ons verwarmde buitenbad. Het buitenbad is te bereiken via het groene hek bij de zonneweide aan kanaalzijde. Het buitenbad wordt daarna leeggepompt en winterklaar gemaakt.

Om de veiligheid te waarborgen, willen wij deelnemers erop attenderen dat kinderen zonder zwemdiploma verplicht zijn bandjes te dragen en alleen met begeleiding van een volwassene in het buitenbad te zijn.

De entree bedraagt € 3,00 per hond. De opbrengsten van deze dag gaan, zoals gebruikelijk, naar een goed doel. Ook dit jaar heeft Het Sportpark gekozen voor Dierenbescherming/Dierenopvang ’t Noordbroek te Almelo. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Faunaland Ootmarsumsestraat te Almelo en Dierenspeciaalzaak De Gors te Almelo.

honden zwemmen (1)

honden zwemmen (3)

honden zwemmen (2)

honden zwemmen (5)

honden zwemmen (7)

honden zwemmen (8)

honden zwemmen (4)

honden zwemmen (9)

honden zwemmen (11)

honden zwemmen (10)

honden zwemmen (12)

honden zwemmen (13)