‘Almelo Doet actief voor Titus Brandsmahof

‘Almelo Doet actief voor Carintreggeland Huizen Titus Brandsmahof en Hoog Schuilenburg’

ALMELO – Op woensdag 17 september waren  medewerkers van de gemeente Almelo bezig met inzetten voor bewoners van Carintreggeland Huizen Titus Brandsmahof en Huis Hoog Schuilenburg.

Een groep van 8 medewerkers gingen met bewoners van de Titus Brandsmahof en de bezoekers van de dagvoorziening Oud Hollandse spelen doen. Een andere groep van 16 medewerkers gaat met bewoners van Hoog Schuilenburg wandelen in het Beeklustpark en daar te genieten van een kopje koffie. Bij slecht weer gaat deze groep naar Intratuin en drinken zij bij terugkomst een kopje koffie in Hoog Schuilenburg. Wij zijn de medewerkers van de gemeente Almelo dankbaar omdat we nu, dankzij hun inzet, onze bewoners dit uitje kunnen aanbieden.

De gemeente Almelo is vorig jaar gestart met “Almelo Doet”. Dit is een maatschappelijke activiteit voor medewerkers van de gemeente Almelo die niet alleen leuk is, maar ook betekenisvol voor de stad. De ervaringen waren zo positief dat “Almelo doet”dit jaar een vervolg krijgt.

titusbrandsmahof (1)

titusbrandsmahof (2)

titusbrandsmahof (3)

titusbrandsmahof (4)

titusbrandsmahof (5)

titusbrandsmahof (6)