Bankmedewerkers van de Rabobank deden een schilderklus in Siebelinkhuis

Zaterdag zijn bankmedewerkers van de Rabobank actief bij verschillende maatschappelijke instellingen waaronder het meester Siebelinkhuis van Stichting de Klup Twente. Daar wordt een schilderklus geklaard  die door o.a  door de stichting Present aangestuurde ambtenaren van de gemeente Almelo tijdens hun maatschappelijke actie Almelo Doet en vrijwilligers van de Klup  afgelopen woensdag is voorbereid. De ontmoetingsruimte van het meester Siebelinkhuis krijgt met deze maatschappelijke acties een frisse opknapbeurt.

Mensen Bedankt, namen ruim 800 deelnemers en 450 vrijwilligers van de Klup Twente

rabobank (1)

rabobank (2)

rabobank (3)

rabobank (4)

Zelf Irene ten Seldam kwam even kijkken

rabobank (5)

rabobank (6)

rabobank (7)

rabobank (8)

rabobank (9)