‘Carintreggeland in een nieuw jasje’

Nieuwe dienstkleding voor Carintreggeland

HENGELO –  De thuiszorgmedewerkers van Carintreggeland dragen nieuwe dienstkleding. De kleding zorgt ervoor dat klanten de thuiszorgmedewerkers herkennen. Het levert klanten een veilig gevoel op. Want aan de kleding ziet de klant dat de thuiszorgmedewerker van Carintreggeland is. Ook zorgt de kleding ervoor dat de medewerkers zichtbaar zijn in de wijk en gezondheidscentra.

Hoe herkent u ons?

De kleur van de kleding van de thuiszorgmedewerkers is lichtblauw met een taupe kleurige kraag. Op de linkerborst staat het logo van Carintreggeland. Medewerkers hebben een bedrijfspolo, blouse, fleece-vest en een bodywarmer.

Op de foto ziet u het thuiszorgteam Goor met de nieuwe bedrijfskleding. Ook ziet u de auto en fiets die medewerkers gebruiken om naar de klanten  te gaan.

m_2014-09-02 Nieuwe dienstkleding Carintreggeland Carintreggeland thuiszorg Goor 004