Droog winkelen in de kop van Zuid.

In de Kop van Zuid kunt u vanaf deze week droog winkelen. Er zijn honderden paraplu’s opgehangen boven de straat.

“Ze zorgen voor een leuke sfeer en prachtige kleuren” aldus de secretaris van de winkeliersvereniging Tom Notenboom. We hebben het idee ergens anders opgedaan en vonden het zo leuk dat we dit ook graag wilden doen. Uniek voor ons stukje gezellige winkelstraat. Misschien dat we er met de Kerstdagen ook nog wel iets rondom de verlichting gaan aanpassen. Ideeën zijn er voldoende bij de winkeliers, nu maar hopen dat het publiek het ook leuk vindt.

paraplus in grotestraat zuid  (1)

paraplus in grotestraat zuid  (2)

paraplus in grotestraat zuid  (3)

paraplus in grotestraat zuid  (4)

paraplus in grotestraat zuid  (5)

paraplus in grotestraat zuid  (6)

paraplus in grotestraat zuid  (7)

paraplus in grotestraat zuid  (8)