Roos van de maand september voor ‘Van katoen en nu’

De roos van de maand September was voor alle vrijwilligers van de musical Van katoen en nu. Wat een spektakel is dat en dit kan niet zonder al die vele en enthousiaste vrijwilligers. We hebben de roos uitgereikt aan de vrijwilligers coördinator Petra Schumer-Westra en haar rechterhand Eva Roos. Beide dames zijn ook vrijwilligers. De Katoen familie zoals Petra ze noemt.

De reactie van Petra was duidelijk…’Ik ben echt heel erg verrast. Dit had ik nooit verwacht!’. Petra bleef stralen en glimlachen. En nee, niet alleen omdat ze de roos heeft gekregen voor al haar fantastische werk maar vooral door haar enthousiasme en doorzettingsvermogen. Volop heeft ze verteld wat ze allemaal heeft gedaan en doet en hoe ze er van geniet. ‘Zonder vrijwilligers zou dit niet kunnen. Elke dag ben ik weer trots op de groep vrijwilligers die er is’ zo vertelde Petra.

De reden waarom ze coördinator is geworden: ‘Ik wil iets doen waar ik energie van krijg, ik wil andere mensen dingen leren en enthousiast maken’. Nou dat lukt haar, zo vertelde Petra dat de zondag er een middag voorstelling is. Voor de voorstelling moeten alle vrijwilligers nog eten. Maar ja warm eten om 11 uur in de ochtend warm eten is ook niks. Dus wordt gevraagd of er mensen zijn die 300 broodjes willen maken. Nou aan vrijwilligers heeft ze geen tekort, binnen een half uur had ze tien mensen bij elkaar die na een lange zaterdag avond bij Van katoen en Nu de volgende ochtend er om 10 uur weer staan !

Petje af Petra en alle vrijwilligers jullie hebben hem verdient (en deze keer geen slagroomtaart voor de vele mensen maar een lekkere krentewegge) !

Foto’s Geleraaf

m_GLR_2621

m_GLR_2626