U bent van harte welkom bij T-Shop.

Onlangs is de shop bij het AVIA tankstation aan de Bornerbroeksestraat weer geopend.

Ondernemersechtpaar Theo en Manon Tulp zien volop mogelijkheden om hun T-Shop winstgevend te maken. In korte tijd hebben wij alleen maar positieve berichten ontvangen en de mensen zijn blij dat de shop weer geopend is.

Naast de artikelen die u in een tankshop verwacht zoals kauwgom, sigaretten en snoep, bieden wij ook andere voor een tankshop ongebruikelijke artikelen aan. Voorbeelden hiervan zijn gasflessen  voor barbecue, heaters en kamperen, hout voor vuurkorf en open haard, bijoux, enkele kadoartikelen en ecologische schoonmaakmiddelen.

Natuurlijk worden er ook warme snacks verkocht waar met name de schooljeugd dankbaar gebruik van maakt. Een beker heerlijke koffie of cappuccino gaat er bij veel zakenmensen graag in. Het assortiment food wordt de komende tijd nog verder uitgebreid.

Prepaid brandstof pas
Hoewel de shop en het tankstation zakelijk niet met elkaar verbonden zijn, (tankstation is van AVIA) kunnen de klanten hulp vragen bij het tanken. Tanken met contant geld is ook weer mogelijk.
Hiervoor koopt u in onze shop een prepaid brandstofpas met een vast bedrag erop.

Lasergraveren
In de T-Shop kunt u ook terecht voor gegraveerde artikelen. Denk hierbij aan tekstborden, naamplaatjes, en contourgesneden vormen en letters. Verschillende materialen zijn hiervoor geschikt. Het lasergraveren gebeurt op een machine die eigendom is van DutchPaper. Dit bedrijf wordt  gerund door Theo Tulp en is gevestigd in de bedrijfsruimte achter de T-Shop. Ga voor meer informatie naar www.dutchpaper.nl

U bent van harte welkom bij T-Shop.

OPENING NIEUWE SHOP (2)

OPENING NIEUWE SHOP (1)

OPENING NIEUWE SHOP (3)

OPENING NIEUWE SHOP (4)

OPENING NIEUWE SHOP (5)

OPENING NIEUWE SHOP (6)

OPENING NIEUWE SHOP (7)

OPENING NIEUWE SHOP (8)

OPENING NIEUWE SHOP (9)

OPENING NIEUWE SHOP (10)