Vullen en voeden bij Oranje Nassau

Oranje Nassau is geselecteerd voor het project Vullen of Voeden van Wilfred Genee en Jamy Oliver. Oranje Nassau is samen met Victoria’28 als enigste Overijsselse club geselecteerd. Oranje Nassau is een ABC-vereniging, dit houdt in dat ze meer maatschappelijke activiteiten binnen de verenging willen ontplooien. Met een aantal initiatieven gaat al gestart worden binnen Oranje Nassau zoals: LOES, Huiswerkbegeleiding, en typ les binnen de vereniging. Vandaag worden de gezonde producten en de maatschappelijke initiatieven gepresenteerd op De maatschappelijke Markt.

Met aanwezigheid van de  Heracles spelers Dennis Telgenkamp en Joey Pelupessy werd het startschot gegeven waarin Oranje Nassau, samen met 49 andere clubs in den lande  meedoet. Naast de gebruikelijke etenswaren,  patat, frikandel en gehaktbal tracht dit project te bewerkstelligen dat er gezonder wordt gegeten binnen de clubs. Nieuw zijn “Balletje breed”een gehaktbal die bestaat uit 100% rundvlees, “Countersoep” een thaise kippensoep en de “Dribbel” een rode Smoothie. De ruim honderd aanwezigen op deze markt lieten zich de nieuwe producten goed smaken en vooral de jeugd van de club was dolenthousiast.

De uitdaging die Johan Derksen deed aan het adres van VI presentator Wilfred Genee is hiermede volledig geslaagd. Naast Oranje Nassau was ook PH uitgekozen mee te doen maar die club moest afzeggen omdat het niet genoeg vrijwilligers op de been kon brengen.
Projectleider Stef van der Velden en initiatiefneemster en hoofd keuken van Oranje Nassau Monique Brummelhuis zien het slagen van de actie met vertrouwen tegemoet.

Tekst Hendry Bosch

on (1)

on (2)

on (3)

on (4)

on (5)

on (6)

on (7)

on (8)

on (9)

on (10)

on (11)

on (12)

on (13)

on (14)

on (15)

on (16)

on (17)

on (18)

Heracles spelers Dennis Telgenkamp en Joey Pelupessy vonden de gehaktballen lekker

on (19)

on (20)

on (21)

on (22)

on (23)

De nieuwe Voetbal Shirts van Oranje Nassau

on (24)

 

 

 

Groeten Hendry