Werkbezoek VVD Almelo aan CTT HENGELO

Vandaag ging de VVD Almelo fractie op werkbezoek bij Container Terminal Twente (CTT) in Hengelo.

Combi Terminal Twente B.V. (CTT) verlaadt en vervoert zeecontainers. Het overgrote deel van het containertransport gebeurt over het water met speciale containerschepen, deze zijn ontworpen voor de grotere Europese rivieren en kanalen. CTT biedt in combinatie met Bolk Container Transport BV ook de mogelijkheid om containers over de weg te transporteren.

Het CTT liet de VVD fractie een presentatie laten zien over de bouw van de laad- en loskade op het XL Businesspark in Almelo, welke op 28 november 2013 formeel is begonnen. De laad-en loskade moet Twente en Almelo een verdere economische boost geven en bedrijven stimuleren zich te vestigen op het XL Businesspark.

Raadsleden van andere fracties waren tevens uitgenodigd bij dit werkbezoek.

CTT HENGELO (1)

CTT HENGELO (2)

CTT HENGELO (3)

CTT HENGELO (4)

CTT HENGELO (5)

CTT HENGELO (6)

m_GLR_3496

Deze foto is gemaakt door de Geleraaf

CTT HENGELO (8)

CTT HENGELO (9)

CTT HENGELO (10)

CTT HENGELO (11)

CTT HENGELO (12)

CTT HENGELO (13)

CTT HENGELO (14)

CTT HENGELO (15)

CTT HENGELO (16)

CTT HENGELO (17)

CTT HENGELO (18)