Boodschappendienst biedt hulp aan zelfstandig wonende ouderen

Boodschappendienst biedt hulp aan zelfstandig wonende ouderen

ALMELO- Zelfstandig wonende ouderen in Almelo die minder mobiel zijn kunnen gebruik maken van de booschappenbus. De boodschappenbus is een initiatief van De Klup Twente in samenwerking met Carintreggeland. Zo kunnen ouderen zelf hun boodschappen blijven doen. En dat past bij het overheidsbeleid dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig moeten blijven wonen.

‘Minder mobiele ouderen’ in Almelo kunnen iedere dinsdag met een bus van De Klub Twente hun boodschappen doen. Twee vrijwilligers begeleiden de ouderen naar de supermarkt. De kosten bedragen € 4,= voor een retourtje met de bus. De chauffeur of vrijwilligers helpen met het dragen van de boodschappen.

Wilt u zich opgeven voor de boodschappendienst of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact zoeken met de buurtwerkers van de Titus Brandsmahof (telefoon 0546-745133, e-mail buurtwerkers.tbh@carintreggeland.nl) .In verband met de routeplanning kunt u zich aanmelden tot de donderdag voorafgaand aan de gewenste dinsdag.

m_DSC_0286m_DSC_0282m_DSC_0283