Fietstocht medewerkers SOWECO brengt ruim €3000 op voor actie Kans voor een Kind

 

 2014-10-08 16_06_35-Persbericht SOWECO 06102014 wielertoertocht [Alleen-lezen] (Compatibiliteitsmodu

 

Fietstocht medewerkers SOWECO brengt ruim €3000 op voor actie Kans voor een Kind

 

Omdat SOWECO 45 jaar bestaat, zijn medewerkers  diverse acties gestart die geld opleveren voor de Stichting Kans voor een Kind. Hiermee willen zij een maatschappelijk betrokken invulling aan hun jubileum geven.

 

Afgelopen zaterdag 4 oktober hebben daarom een aantal medewerkers van SOWECO deelgenomen aan een fietstocht door Twente. Het doel van deze fietstocht was zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor de actie Kans voor een Kind.

 

De medewerkers hebben een route van ca. 100 kilometer gefietst voor het goede doel. Daarbij hebben zij zich laten sponsoren door een aantal bedrijven en particulieren. Ook hebben zij zelf een bedrag betaald om mee te kunnen doen.

 

“Het was een geweldige ervaring, we zijn zeer trots op het resultaat”, aldus Joep Dikmans, initiator en organisator van deze fietstocht. Helaas heeft 1 collega de eindstreep niet gehaald door een valpartij. De route ging o.a. over de Holterberg en door het mooie Twentse landschap. Onderweg werden de deelnemers aangemoedigd door diverse collega’s. Ook verzorgden zij de nodige versnaperingen onderweg.

 

De komende tijd staan nog meer activiteiten gepland om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor de Stichting Kans voor een Kind. Medewerkers organiseren diverse acties om een maatschappelijk betrokken invulling te geven aan het 45-jarig jubileum van SOWECO.

 

De Stichting Kans voor een Kind is een Twentse Stichting die individuele wensen vervult van kinderen uit Twente. Deze kinderen hebben het niet gemakkelijk door een lichamelijke of psychische ziekte, of door sociale of maatschappelijke omstandigheden. Ook deze kinderen hebben recht op geluk. De Stichting Kans voor een Kind wil aan dat geluk bijdragen door een hartenwens in vervulling te laten gaan en daarmee een kind gelukkig maken.

 

Naast de vele activiteiten die SOWECO organiseert, kan iedereen ons helpen door ook een bijdrage te storten op rekeningnummer IBAN: NL 12 ABNA 0501 3533 80 ten name van SOWECO o.v.v. actie Kans voor een Kind.

.

DSC_0008 (2)