Nieuwbouw Sportlaan te Vriezenveen bereikt hoogste punt

Officiële handeling werd door wethouder Oordt op Zaterdag 11 oktober 2014   verricht

Op zaterdag 11 oktober  om 11.00 heeft wethouder Oordt door middel van een officiële handeling stilstaan bij het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw aan de Sportlaan te Vriezenveen.  Marquette Projecten heeft het braakliggende terrein voorzien van 7 prachtige nieuwbouw woningen waarvan het hoogste punt nu is bereikt. Bij deze officiële handeling zal wethouder Oordt subsidiecheques ter waarde van € 5.000,- aan de kopers uitreiken.

De kopers zijn erg enthousiast over de locatie, de kwaliteit en de zeer gunstige koopsom van de woningen. De energiezuinige woningen zijn ruim en comfortabel en  beschikken elk over  een berging en eigen parkeerplaats. De woonkamer is tuingericht en op de tweede verdieping is er mogelijkheid voor  een vierde slaapkamer. De woningen worden onderhoudsvriendelijk gebouwd door toepassing van kunststof kozijnen, rockpanel boeien en een berging van geïmpregneerd hout. De eindwoningen hebben een eigen oprit, waardoor een carport tot de mogelijkheden behoort. Alle woningen worden gebouwd onder Woningborg-garantie.

Na afloop van de officiële handeling was er een bezichtiging van de woningen mogelijk zijn.

Daar na werd er een lunch aan geboden door Marquette bij Zandwijk

marquette (3)

marquette (1)

marquette (2)

marquette (4)

marquette (5)

marquette (6)

marquette (7)

marquette (8)

marquette (9)

marquette (10)

marquette (11)

marquette (12)

marquette (13)

marquette (14)

marquette (15)

marquette (16)

marquette (17)

marquette (18)

marquette (19)

marquette (20)

marquette (21)

marquette (22)

marquette (23)

marquette (24)

marquette (25)

marquette (26)

m_Voorgevel-1024x349

Zo wordt het

m_3d view