Amaliaplein over de fietsenparkeerproblematiek

Maandagmiddag was er bij grand-café Willem de Vierde/Crazy Frog een inloopmiddag voor ondernemers en omwonenden over rondom het Amaliaplein over de fietsenparkeerproblematiek. Met name op de uitgaansavonden staan er zoveel fietsen op en rond het plein geparkeerd, dat het plein voor hulpverleningsvoertuigen steeds moeilijker snel bereikbaar is. Van de nabijgelegen fietsenkelder wordt nauwelijks gebruik gemaakt.

In overleg tussen horecaondernemers aan het plein, vertegenwoordigers van de gemeente en politie is de afgelopen periode gewerkt aan een voorstel om het plein en de directe omgeving op uitgaansavonden tijden fietsenvrij te maken.  werd dit plan gepresenteerd, en kunnen ondernemers en omwonenden uit de omgeving hun op- of aanmerkingen daarop kenbaar maken.

 

fietspakeren (1)fietspakeren (2)fietspakeren (3)fietspakeren (4)daar zit het probleem

fietspakeren (5)fietspakeren (6)

even gauw opschrijven

fietspakeren (7)fietspakeren (8)fietspakeren (9)fietspakeren (10)