Bloemetje van de maand november

Stichting Help Nieuw Dierenasiel Almelo heeft ook deze maand weer een bloemetje van de maand mogen aanbieden. Het bloemetje van de maand is beschikbaar gesteld door “de Bloemenschuur” en is aangeboden door Alice Nijmeijer aan Sander Herman, directeur van Herman Media.

Herman Media is een bedrijf dat ruim 25 jaar geleden is begonnen als Copytex. Toonaangevend in grafische- en reprografische diensten voor de zakelijke markt.

Herman Media verzorgt drukwerk van flyer tot brochure. Voor info kijk op www.hermanmedia.nl

Sander is maatschappelijk betrokken. Dat heeft hem reeds de Klupengel 2014 opgeleverd van “stichting De Klup Twente. De Stichting Help Nieuw Dierenasiel Almelo wil hem ook in het zonnetje zetten. Dit door een bloemetje uit te reiken voor gedane diensten en zijn zitting in de Commissie van Aanbeveling.

Sander is zeer verbaast dat we niet komen voor geld maar voor support. “Natuurlijk hebben jullie geld nodig voor jullie doelstelling” zegt hij stellig. Dat is ook zo maar support is minimaal net zo belangrijk.

Een goed onderkomen voor dieren in het algemeen vind hij belangrijk.

Sander heeft zelf een hond. Hij neemt hem altijd mee naar zijn werk. De hond beschermd zijn baasje goed en dat hebben wij ondervonden. Lief maar trouw gaat hij voor zijn baas staan als je te dicht in de buurt komt. Ook kan de hond het niet hebben als mensen het pand weer verlaten, dan dient hij dat luidkeels te laten weten.  Spelen en ravotten met de hond is het mooiste wat er is vind Sander.

Mocht u het met Sander eens zijn dat de stichting goede zaken doet en wilt u ons steunen, neemt u dan contact met ons op via de mail, emiel1960@hotmail.com of het kan ook telefonisch via 06-53878557. Voor verdere info kunt u kijken op onze website www.helpnieuwdierenasielalmelo.nl

m_COEN1185x