Cogas en Zwarte Piet in Rumoer

In het discussieprogramma Rumoer is donderdagavond volop aandacht voor de Cogasdiscussie.

Caiway in plaats van Ziggo

Cogas maakte vorige maand bekend dat Ziggo van de kabel verdwijnt en dat Caiway de plek in neemt. Ondanks dat er inmiddels wat toenaderingpogingen van de kant van Cogas zijn gedaan, is er nog steeds veel onvrede en onduidelijkheid over dit besluit.

Protestwebsites

In Rumoer zijn de oprichters van protestwebsites te gast. Ook is VVD-raadslid Jemy Pauwels aanwezig, initiatiefnemer van een ingelast debat in de gemeenteraad over Cogas. Bovendien is iedereen die iets kwijt wil over deze kwestie welkom om mee te praten.

Cogas wil niet in gesprek

Cogas wil niet ingaan op de uitnodiging bij Rumoer aanwezig te zijn. “Wij willen niet in het openbaar met klanten in discussie. Wij hebben een klantenservice om vragen te beantwoorden”, aldus een woordvoerder.

Zwarte Piet en Almelo Promotie

In Rumoer ook aandacht voor de Sinterklaasintocht en de aanwezigheid van Zwarte Pieten. Er is een interview met Egbert Willems, die stopt als voorzitter van Almelo Promotie en met zijn opvolger Jan van Schilt. en columns van Jan Krol en Angelique Kunst.

cogas zwartepiet (1)cogas zwartepiet (2)Martin Kroeskop over Sinterklaas en natuurlijk over Zwarte Zwarte Piet

cogas zwartepiet (3)cogas zwartepiet (4)cogas zwartepiet (5)

  Jan Krol

cogas zwartepiet (6)

Egbert Willems

cogas zwartepiet (7)cogas zwartepiet (8)cogas zwartepiet (9)

En nu over de Cogas

cogas zwartepiet (10)

Angelique Kunst.

cogas zwartepiet (11)cogas zwartepiet (12)cogas zwartepiet (13)cogas zwartepiet (14)cogas zwartepiet (15)cogas zwartepiet (16)