Geweldig resultaat BuitenGewone Kans voor een Kind diner SOWECO

Het BuitenGewone Kans voor een Kind diner heeft een bedrag van € 7.385,– opgebracht. Afgelopen vrijdag 31 oktober waren ca. 100 gasten aanwezig bij dit diner dat georganiseerd werd door SOWECO. Het doel was zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor de actie Kans voor een Kind.

Relaties van SOWECO konden kaarten kopen voor dit diner. Onder leiding van drie koks uit de regio werd een smakelijk vijf-gangen diner geserveerd. Naast het diner werd er op deze avond een veiling gehouden met diverse veilingitems. Van een rondleiding door de stallen van de familie Schröder, een excursie door Staatsbosbeheer in de Weerribben tot een vip-arrangement van een wedstrijd van Heracles Almelo.

Op ludieke wijze brachten gastvrouw Evelien Harberink, ambassadeur van de Stichting Kans voor een Kind, en veilingmeester Jan Meen de veilingitems onder de aandacht van de gasten. Hierdoor kan de organisatie terugkijken op een zeer geslaagde activiteit voor het goede doel. “We zijn heel blij met dit geweldige resultaat en heel veel dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd om deze avond zo succesvol te laten verlopen!”, aldus Anneke Scheurink, voorzitter van de werkgroep BuitenGewone actie Kans voor een Kind van SOWECO.

Eind deze week staat de laatste activiteit gepland en dan word ook het totale bedrag bekend gemaakt van alle acties die medewerkers van SOWECO hebben georganiseerd. Medewerkers organiseerden deze acties om een maatschappelijk betrokken invulling te geven aan het 45-jarig jubileum van SOWECO.

De Stichting Kans voor een Kind is een Twentse Stichting die individuele wensen vervult van kinderen uit Twente. Deze kinderen hebben het niet gemakkelijk door een lichamelijke of psychische ziekte, of door sociale of maatschappelijke omstandigheden. Ook deze kinderen hebben recht op geluk. De Stichting Kans voor een Kind wil aan dat geluk bijdragen door een hartenwens in vervulling te laten gaan en daarmee een kind gelukkig maken.

Naast de vele activiteiten die SOWECO organiseert, kan iedereen helpen door ook een bijdrage te storten op rekeningnummer IBAN: NL 12 ABNA 0501 3533 80 ten name van SOWECO o.v.v. actie Kans voor een Kind.

DSC_0053

Eigen foto

Op de foto staan van links naar rechts Reinier van Broekhoven (directeur SOWECO), Evelien Harberink en Willem Hoevers (bestuur kans voor een kind)