Het plaatsen van de Stolpersteine

Afgelopen zondag was de Stolpersteine ceremonie in Hof 88  en is er bij adressen  waar de 8 Stolpersteine zullen worden gelegd een korte plechtigheid geweest waarbij de Stolpersteine even zijn  neergelegd. Donderdag 6 november gaan leerling stratenmakers  van het AOC de stenen echt plaatsen. Om 11.00 uur is  dat aan de Grotestraat nummer  5  waar de 5 stenen voor de familie Berg worden gelegd. Daarbij  zijn ook familieleden aanwezig.

het leggen van stolpersteinen (2)het leggen van stolpersteinen (1)het leggen van stolpersteinen (3)het leggen van stolpersteinen (4)het leggen van stolpersteinen (5)het leggen van stolpersteinen (6)het leggen van stolpersteinen (7)het leggen van stolpersteinen (8)het leggen van stolpersteinen (9)het leggen van stolpersteinen (11)het leggen van stolpersteinen (12)het leggen van stolpersteinen (13)