Jos Finkers van business centre Utopia komt nog meer foto’s brengen voor de Wall of Fame

Jos Finkers van business centre Utopia komt nog meer foto’s brengen voor de Wall of Fame. Deze foto’s van geboren Almeloers hangen al jaren in Utopia. Jos Finkers vertelt  hierover in de film ‘Almelo mijn stad’ gemaakt door Peter Schoof. ‘Zo’n muur zou moeten horen in het stadhuis. Dan weet je dat je in Almelo bent. Nu zou het ook het gemeentehuis van Assen, Hoogeveen of Meppel kunnen zijn.’

Zijn voorstel aan de gemeente destijds,  1 wand oud Almelo, 1 wand bekende Almeloers, 1 wand industrie Almelo (Bolletje, Ten Cate, Urenco) heeft hij nu in zijn eigen Utopia gerealiseerd. Het Levend Museum Van Katoen en Nu is blij met de hulp en betrokkenheid van Jos Finkers!

JOS FINKERS (5)JOS FINKERS (2)JOS FINKERS (3)JOS FINKERS (4)JOS FINKERS (6)JOS FINKERS (1)JOS FINKERS (7)JOS FINKERS (8)

Mensen komen de DVD  Van Katoen & Nu ophalen en rond kijken