Sinterklaas op koopzondag

Sinterklaas ging op koopzondag helemaal uit zijn Mijter

sinterklaas op koop zondag (1)

Eerst even wat eten dat werd natuurlijk weer verzorgd door het  ‘t Wetshuys

sinterklaas op koop zondag (2)sinterklaas op koop zondag (3)sinterklaas op koop zondag (4)sinterklaas op koop zondag (5)sinterklaas op koop zondag (6)sinterklaas op koop zondag (7)sinterklaas op koop zondag (8)sinterklaas op koop zondag (9)sinterklaas op koop zondag (10)

He Dat is verdacht zal ze een schoen willen zetten ?????????

sinterklaas op koop zondag (11)sinterklaas op koop zondag (12)sinterklaas op koop zondag (13)sinterklaas op koop zondag (14)sinterklaas op koop zondag (15)sinterklaas op koop zondag (16)sinterklaas op koop zondag (17)sinterklaas op koop zondag (18)

He dat is een bekende

sinterklaas op koop zondag (19)sinterklaas op koop zondag (20)sinterklaas op koop zondag (21)sinterklaas op koop zondag (22)sinterklaas op koop zondag (23)sinterklaas op koop zondag (24)sinterklaas op koop zondag (25)sinterklaas op koop zondag (26)sinterklaas op koop zondag (27)sinterklaas op koop zondag (28)sinterklaas op koop zondag (29)sinterklaas op koop zondag (30)sinterklaas op koop zondag (31)sinterklaas op koop zondag (32)sinterklaas op koop zondag (33)sinterklaas op koop zondag (34)sinterklaas op koop zondag (35)sinterklaas op koop zondag (36)sinterklaas op koop zondag (37)sinterklaas op koop zondag (38)sinterklaas op koop zondag (39)sinterklaas op koop zondag (40)sinterklaas op koop zondag (41)sinterklaas op koop zondag (42)sinterklaas op koop zondag (43)sinterklaas op koop zondag (44)

Voor alle foto’s kijk boven bij  OYPO