The Worst Day Of Almelo

Veel worst en andere lekkere zaken zoals brood, honing, mosterd, kaas, bier, wijn, maar vooral héél veel worst was er zaterdagmiddag ‘op Indië’ te proeven tijdens het eerste worstevent van Almelo. Almelo’s eigen

Het idee ervoor ontstond in de kookclub van acht  ‘koken met de jongens met Gert ten Hove als aanvoerder. Het werd ondersteund door Henri Breshamer, fervent hobbyworstmaker en Jeroen Bos van ‘De smaak van…’

En het publiek wist het te waarderen, het liep storm.

Wie op zaterdag 1 november het culinaire evenement ‘The Worst Day Of Almelo’ heeft bezocht, heeft kennis kunnen maken met 24 enthousiaste, ondernemende leerlingen van CSG Het Noordik. De leerlingen zetten zich het komende jaar in twee teams in voor leeftijdsgenoten in Cambodja en Sri Lanka. Het project ‘Expeditie Noordik’ geeft leerlingen de kans om hun eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen én zich in te zetten om deze wereld een stukje mooier te maken. De leerlingen hebben tijdens het culinaire evenement op het Indiëterrein onder andere een kunstwerk geveild, servies verkocht en ze hebben verschillende kinderactiviteiten georganiseerd. De opbrengt van deze dag brengt het behalen van de door leerlingen gestelde doelen weer een stukje dichterbij!

worstday (1)worstday (2)worstday (3)worstday (4)worstday (5)worstday (6)worstday (7)worstday (8)

worstday (9)worstday (10)worstday (11)worstday (12)worstday (13)worstday (14)worstday (15)worstday (16)worstday (17)worstday (18)worstday (19)worstday (20)worstday (21)worstday (22)

Cambodja en Sri Lanka. Het project ‘Expeditie Noordik

worstday (23)worstday (24)worstday (25)worstday (26)worstday (27)worstday (28)worstday (29)worstday (30)worstday (31)worstday (32)

mmmmm en ze waren lekker

worstday (33)