Time Out Kappers staat op tegen kanker door gratis te knippen!

Op woensdag 26 november, 3 en 10 december kun je bij Time Out Kappers in Almelo de gehele dag gratis je haar laten knippen! Het enige wat je hoeft te doen is een vrije gift in de collectebus voor KWF Kankerbestrijding.

Kapster Renate van Time Out: Wij staan op tegen kanker. We gaan op deze woensdagen met z’n allen aan de slag om zoveel mogelijk geld bij elkaar te knippen. Het voelt goed dat we op deze manier ons steentje kunnen bijdragen aan dit goede doel.

Op woensdag 3 december combineren we dit met ons jaarlijks Sinterklaasfeest voor de kinderen.

Gerda Zanting-Boertien van KWF Kankerbestrijding Almelo: Tijdens een bezoek aan de kapsalon was dit idee snel geboren. Ik vind het een ontzettend gul initiatief van Time Out. Maar liefst drie dagen kun je hier gratis je haar laten knippen. Ik hoop echt van harte dat er veel klanten komen en dat we zo een mooie bijdrage voor ons goede doel kunnen realiseren.

Reden genoeg om Time Out op een van deze woensdagen te bezoeken.

De kapsalon is op deze woensdagen open van 9.00 uur tot 18.00 en is te vinden aan de Grotestraat 185A. Een afspraak is dan niet nodig, u bent van harte welkom!

IMG_3389IMG_3388timeout