Voor het derde keer Almelo Roparunnerstad

Vanmiddag was er een kleine bijeenkomst voor de vrijwilligers van de Almeloopers. Reden was dat Almelo voor het derde opeenvolgende jaar Roparunnerstad is geworden. Met de daarbij behorende prijs van € 50.000,00 te besteden aan palliatieve zorg in Almelo en directe omgeving. Wethouder Jan van Marle nam de Roparunvogel in ontvangst. Deze krijgt nu een definitieve mooie plek in het nieuwe stadhuis. Daarnaast mochten de Almeloopers een cheque in ontvangst nemen van Paul van Iersel als eerste aanzet voor de komende Roparun. Het team van de Almeloopers gaat volgend jaar zelfs met twee teams meedoen aan de Roparun.

europarun (1)europarun (2)europarun (3)europarun (4)europarun (5)europarun (6)europarun (7)europarun (8)europarun (9)europarun (10)europarun (11)europarun (12)europarun (13)europarun (14)europarun (15)Gabriel kreeg een shirt van Almeloloopers

europarun (16)europarun (17)

Het beeldje krijgt een vaste plek in het nieuwe Gemeentehuis

europarun (18)europarun (19)

europarun (20)

Daarnaast mochten de Almeloopers een cheque in ontvangst nemen van Paul van Iersel als eerste aanzet voor de komende Roparun.

europarun (21)europarun (22)