Bloemetje van de maand december

Het bloemetje van de maand december, aangeboden door de stichting Help Nieuw Dierenasiel Almelo en gesponsord door de Bloemenschuur , is uitgereikt aan Jacqueline Poitz.

Jacqueline is de eigenaar van Dogs4Care Almelo. Deze organisatie biedt activiteiten met therapiehonden voor ouderen en mensen met een fysiek, geestelijk of financieel handicap. Dogs4Care zet zich in tegen eenzaamheid en voor participatie. Ook geeft deze mobiele hondenschool lessen op huisbezoek aan mensen die om welke reden dan ook niet naar een grote hondenschool willen of kunnen. Voor inwoners van Almelo met een kleine beurs, AOW of uitkering worden de lessen en de activiteiten met therapiehonden vergoed via Almelo doet mee. Kijk voor de vergoedingen op de website www. Almelodoetmee.nl. Voor meer informatie bezoek de website van Dogs4Care www.hondenindezorg.nl

Verder heeft Jacqueline het initiatief genomen om een omheind hondenspeelveld in het schelfhorstpark Almelo te realiseren. Wil je actief mee doen en de ontwikkelingen volgen word lid op de Facebooksite  —-  Project omheind hondenspeelveld Schelfhorstpark Almelo—-

De stichting “Help Nieuw Dierenasiel Almelo”wenst u prettige feestdagen, een goed uiteinde van 2014 en een goed begin van 2015.

Wilt u Jacqueline of ons steunen neemt u dan contact op via de e-mail DWCAlmelo@gmail.com of het contactformulier van www.hondenindezorg.nl

bloemmetje (1)bloemmetje (2)bloemmetje (3)bloemmetje (4)