Danswedstrijden in het Meester Siebelinkhuis

De populariteit van stijldansen is sterk onderhevig aan schommelingen. Soms is het jaren achtereen razend populair, gevolgd door jaren waarin bijna niemand te porren is voor een dansje. Maar bij De Klup Twente is stijldansen een vaste waarde. Docenten leren met engelengeduld de deelnemers de pasjes van de quickstep, de chachacha, de rumba en de Engelse wals en ook dan blijkt dat er jongens en meisjes, dames en mannen zijn met groot talent voor deze sport. De vrijdag voor Kerst kwamen die talenten weer bovendrijven tijdens de spannende, onderlinge danswedstrijden in het Meester Siebelinkhuis.

dansen (1)De prijzen tafel was goed gevuld

dansen (2)

Even de jury voor stellen

dansen (3)dansen (4)dansen (5)dansen (6)dansen (7)dansen (8)dansen (9)dansen (10)dansen (11)dansen (12)dansen (13)dansen (14)dansen (15)dansen (16)dansen (17)dansen (18)dansen (19)dansen (20)

Even Stroopwafels verkopen voor de spelen in Amerika

dansen (21)dansen (22)

Meester Siebelinkshuis wenst ieder een Fijne Feestdagen