feestje voor fans en truck liefhebbers bij Bolk transport

Was leuk en gezellig feestje al zeg ik het zelf! En mede door André Pluimers Debby Van de Worp Jarno Egberts Marcia Leemrijse Freddie Jacquelien Hoekstra Nick Monnikhof Arjan Venemann Richard Duinkerk Michel Hoffmann en vele vele anderen is het geworden wat het was.. Ik denk dat we dit in 2015 overdoen maar dan iets groter!! Tevens wil ik Martin Bolk bedanken die toch de moeite nam om vanuit het westen naar Almelo te komen! En verder iedereen die is geweest zonder iemand te kort te doen!! Dankje wel!! En voor bijna iedereen een zeer goed, kilometerrijk, liefdevol en muzikaal 2015!!

Dan komt het idee!!! En we gaan het doen!! 31 Dec. Van 12.00 uur tot 14.00 uur maken we een mooi feestje voor fans en truck liefhebbers bij Bolk transport.. Maak foto’s zoveel je wilt onder genot van een oliebol, warme chocolademelk (op is op) en

Spontane actie truckzanger Johnny Bolk

Woensdag 31 dec was het even lekker druk bij Bolk transport. Incl. warme chocolade melk en Glühwein en oliebollen….

Een spontane actie zegt zanger Johnny Bolk, zoon van oprichter Henk Bolk van het gelijknamige bedrijf. 2e kerstdag plaatste ik op Facebook dat ik de poort zou opendoen voor de mensen die foto’s wilde maken van de indrukwekkende rij Trucks, die net als elk jaar, stonden geparkeerd.

Fans, truckliefhebbers en andere geïnteresseerden kwamen er massaal op af.

Daar is het idee ontstaan dat we er volgend jaar warme chocolade en oliebollen bij deden. Maar omdat de dagen daarna nog steeds mensen kwamen kijken dachten we dat het leuk zou zijn om dit op oudejaarsdag eens in het klein te testen.

Na overleg met Directielid Andre Pluimers kwam dit dus op gang.

“Oliebollenbakker” Jarno Egberts heeft in totaal 200 oliebollen gemaakt die bijna allemaal op waren. De dames Debby vd Worp  en Marcia Leemrijse waren druk bezig met het uit schenken van de warme dranken!

Het hele feestje werd muzikaal omlijst met collega zangers die eveneens belangeloos hun medewerking verleenden aan dit “Bolk” feestje. Arjan Venemann, Freddy Hoekstra, Richard Duinkerk, Michel Hofman, Nick Monnikhof en natuurlijk Johnny Zelf..

Volgend jaar op 2e kerstdag zullen we dit waarschijnlijk gaan herhalen!

johny bolk (1)johny bolk (2)johny bolk (5)johny bolk (3)johny bolk (4)Een van de nieuwe aanwinst van Bolk  een truck met 250 ton trekvermogen

johny bolk (6)johny bolk (7)johny bolk (8)johny bolk (9)johny bolk (11)johny bolk (10)johny bolk (12)johny bolk (13)

He Martin jij ook hier

johny bolk (14)johny bolk (15)johny bolk (16)johny bolk (18)johny bolk (17)johny bolk (19)johny bolk (20)johny bolk (21)johny bolk (22)johny bolk (23)johny bolk (25)

Ja hoor alles je netjes op de rij een lust voor het oog

johny bolk (24)johny bolk (29)johny bolk (26)

Een geweldig mooi Wagen park

johny bolk (30)johny bolk (27)johny bolk (31)johny bolk (28)

He een Nieuwe Chauffeuse

johny bolk (32)Alle zangers

johny bolk (33)johny bolk (34)Even zijn nieuwe hit  de kilo’s

johny bolk (35)johny bolk (36)johny bolk (37)johny bolk (38)johny bolk (39)johny bolk (40)