Hallo vrienden van het Huis van Katoen en Nu,

WE ZIJN VERHUISD!

LEVEND MUSEUM WORDT HUIS VAN KATOEN EN NU

Moet je kijken hoe mooi het is geworden (bijlage)!
We zijn zo ontzettend trots met wat we binnen 5 dagen bereikt hebben met behulp van een groot aantal vrijwilligers, waarbij we zeker de jongens en meiden van Art Collective en Wilbert van Stuivenberg moeten noemen. Zonder hen, maar ook zonder al die andere harde werkers, was het ons nooit gelukt om binnen vijf dagen het UWV pand, naast de ANWB winkel, een complete metamorfose te geven!

Morgen vanaf 13.00 uur gaan de deuren van het nieuwe pand open en sluiten we het voormalige pand Scheer & Foppen aan het marktplein af. En vrijdag om 13.00 uur opent wethouder Claudio Bruggink het Huis van initiatief en ontwikkeling, kortweg Huis van Katoen en Nu, officieel; we zouden het leuk vinden als je even tijd kunt vinden om daar bij te zijn. Al was het alleen maar vanwege de koffie, die ook aan de Rosa Luxemburgstraat voor iedereen weer gratis is.

Eigen foto’s

foto 6foto 4foto 5