Hare Koninklijke Hoogheid Maxima

Koningin Máxima heeft vandaag met de directie en medewerkers van Qredits gesproken over de ontwikkeling van de activiteiten van Qredits en de belangrijkste uitdagingen voor de komende jaren. Koningin Máxima is, samen met de heer Goddijn en de heer Laman Trip, respectievelijk voorzitter en lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering, in gesprek gegaan met de directie en medewerkers van Qredits over drie onderwerpen én uitdagingen voor de komende jaren.

Over Qredits

Qredits helpt ondernemers bij het succesvol starten of investeren in hun bedrijf, door het aanbieden van Microkredieten tot 50.000 euro, MKB-kredieten vanaf 50.000 euro tot 250.000 euro, persoonlijke coaching en ondernemerstools. In vijf jaar tijd heeft Qredits meer dan 5.500 ondernemers gefinancierd, waarvan een groot deel startende ondernemer is. Daarvan ontvangt 60% coaching. Qredits heeft al meer dan 110 miljoen euro aan kredieten verstrekt. Daarmee is Qredits het grootste alternatieve financieringskanaal voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland.

Meer informatie over Qredits: www.qredits.nl

 

maxima in almelo (1)maxima in almelo (2)maxima in almelo (3)maxima in almelo (4)maxima in almelo (5)maxima in almelo (6)

m_DSC_0022

maxima in almelo (7)maxima in almelo (8)maxima in almelo (9)