Huis van Katoen en Nu officieel door wethouder/loco-burgemeester Claudio Bruggink geopend

Vanmiddag werd de nieuwe plek van het Huis van Initiatief en Ontwikkeling (kortweg Huis van Katoen en Nu) officieel door wethouder/loco-burgemeester Claudio Bruggink geopend. Waar eerst in het Levend Museum (voormalig Scheer en Foppe pand) vanaf mei Ons Almelo i.s.m. de initiatiefnemers van de Stadsmusical samenwerkten gaat een grote groep vrijwilligers verder op deze nieuwe plek aan de Rosa Luxemburgstraat 4!

Van, voor en door Almeloers die actief hun steentje bij willen dragen om met hun inzet, ervaring en talent een bijdrage te leveren aan de Almelose samenleving. Onder de vrijwilligers veel ‘Katoeners’, nieuwe gezichten en jongeren van Art Collective. Stadsomroeper René Coupee assisteerde de wethouder bij het chambreren van de champagnefles. De wethouder overhandigde de kwartiermakers Erwin Lette en Marianne vd Steeg een oud Almelo’s wapenschild opgediept uit het archief van het Stadhuis. Voor de aanwezigen was er namens het gemeentebestuur een traktatie van ‘Almelose ruitjes’ als dank voor alle inzet. Openingstijden van het Huis van Katoen en Nu zijn donderdag/vrijdag/zaterdag tussen 13.00-17.00u. Het maken van portretfoto’s gaat gewoon verder ondanks het vandaag verschenen boek met 2200 gezichten van Almeloers. De dvd van de Stadsmusical en het boek kosten samen 17,50 euro. Het boek en de dvd los zijn 10,00 euro per stuk.

opening ons almelo (1)opening ons almelo (2)opening ons almelo (3)opening ons almelo (4)opening ons almelo (5)opening ons almelo (6)opening ons almelo (7)opening ons almelo (8)opening ons almelo (9)opening ons almelo (10)opening ons almelo (11)opening ons almelo (12)opening ons almelo (13)opening ons almelo (14)opening ons almelo (15)opening ons almelo (16)opening ons almelo (17)

het gemeentebestuur een traktatie van ‘Almelose ruitje

opening ons almelo (18)opening ons almelo (19)opening ons almelo (20)

. Stadsomroeper René Coupee assisteerde de wethouder bij het chambreren van de champagnefles

opening ons almelo (21)opening ons almelo (22)opening ons almelo (23)opening ons almelo (24)opening ons almelo (25)opening ons almelo (26)opening ons almelo (27)opening ons almelo (28)opening ons almelo (29)opening ons almelo (30)

Het boek met 2200 gezichten van Almeloers

opening ons almelo (31)

René Coupe kocht het eerste boek