Löwik bouw huldigt jubilarissen

Löwik bouw huldigt jubilarissen

Op donderdag 18 december jl. werden door Löwik bouw in zaal Kampkuiper een aantal medewerkers gehuldigd door directeur Jan Schuldink.

Na afloop van de huldiging was er nog een gezellig samenzijn met de collega’s

Gebr. Löwik sluit het jaar 2014 feestelijk af

Evenals vorige jaren wordt bij Gebr. Löwik Bouw- en Betonbedrijf B.V. weer feestelijk afgesloten bij Kampkuiper in Harbrinkhoek. Tijdens deze feestelijke afsluiting  worden ook nog een aantal jubilarissen gehuldigd. Vanuit het secretariaat wordt Anne-Marie Nijkamp gehuldigd met haar 25-jarig dienstverband. Tevens wordt de bedrijfsleider Edwin Rohof gefeliciteerd met zijn 25-jarig dienstverband. Bert Beverdam sluit dit 25-jarig jubileum als metselaar bij Löwik.

Vrij uniek is het 40-jarig dienstverband van Gerard Vrooijink. Sinds jaar en dag uitvoerder bij de firma.

Ook wordt in deze avond afscheid genomen van Toon van Dijk. Na een dienstverband van bijna 22 jaar mag hij gebruik maken van de Vervroegde Uittreding.

Jaarlijks worden bij Löwik jubilarissen gehuldigd omdat het bedrijf weinig of geen verloop kent. Meestal op jonge leeftijd worden de medewerkers opgeleid en blijven tot hun pensioen werkzaam bij het bedrijf. Zelfs na het pensioen blijven de medewerkers lid van de personeelsvereniging en blijven trouw de uitjes bezoeken.

Onder het genot van een hapje en drankje wordt het jaar 2014 collegiaal afgesloten en wenst de directie iedereen een gezond en voorspoedig 2015.

lowik kerst (1)lowik kerst (2)lowik kerst (3)lowik kerst (4)lowik kerst (5)lowik kerst (6)lowik kerst (7)lowik kerst (8)lowik kerst (9)lowik kerst (10)lowik kerst (11)lowik kerst (12)lowik kerst (13)lowik kerst (14)lowik kerst (15)lowik kerst (16)lowik kerst (17)lowik kerst (18)lowik kerst (19)lowik kerst (20)lowik kerst (21)lowik kerst (22)lowik kerst (23)Daar na die de puzzel had opgelost nog een leuke attentie

lowik kerst (24)lowik kerst (25)lowik kerst (26)lowik kerst (27)

En iedereen kreeg een mooi Kerstpakket mee

lowik kerst (28)lowik kerst (29)