MKB Almelo heeft vanmorgen zacht-witte kerstboomlampjes aangeboden aan wethouder Jan van Marle

Voorzitter Wim van der Elst van MKB Almelo heeft vanmorgen namens de aangesloten ondernemingen een 600 meter lang snoer met nieuwe, zacht-witte kerstboomlampjes aangeboden aan wethouder Jan van Marle van Economische Zaken. De lampjes vervangen de blauwe lichtjes die de afgelopen vier jaar in de gemeentekerstboom in de vijver voor restaurant Kreta zaten.heeft vanmorgen

“Niemand heeft die blauwe lampjes ooit mooi gevonden, en ze waren voor velen een bron van ergernis”, aldus Van der Elst, die met het cadeau aan de gemeente Almelo ook aandacht vraagt voor de nieuwe organisatie van MKB Almelo. De ondernemingsclub is officieel Lokaal Partner geworden van MKB Nederland, en zal vanaf deze maand alle Almelose ondernemingen in staat stellen gratis kennis te nemen van de informatie die wekelijks in nieuwsbrieven wordt verspreid. Verder voert MKB Almelo enkele malen per jaar overleg met de wethouder over het ondernemingsbeleid.

Wethouder Van Marle heeft het lichtsnoer dankbaar in ontvangst genomen. Ook hij is blij met de vervanging door de witte lichtjes ‘die beter bij de kerstsfeer passen’. Van der Elst, sinds kort oud-voorzitter van de VVD Almelo, voegde daaraan toe ‘dat je nu ook kunt merken dat de VVD niet meer in het College van B&W zit: er is minder blauw op straat’.

kerstboom plaatsen (1)

Kerstboom transport is gearriveerd

kerstboom plaatsen (3)kerstboom plaatsen (2)kerstboom plaatsen (5)boot te water

kerstboom plaatsen (6)kerstboom plaatsen (7)

Ja daar moet hij in

kerstboom plaatsen (8)kerstboom plaatsen (9)kerstboom plaatsen (10)kerstboom plaatsen (11)

Even een beetje bij zagen en klaar is hij

kerstboom plaatsen (12)kerstboom plaatsen (13)Kijk daar is de man met de nieuwe verlichting

kerstboom plaatsen (14)kerstboom plaatsen (15)Alles wordt goed in de gaten  gehouden

kerstboom plaatsen (16)kerstboom plaatsen (17)kerstboom plaatsen (18)kerstboom plaatsen (19)kerstboom plaatsen (20)

Wethouder Van Marle heeft het lichtsnoer dankbaar in ontvangst genomen

kerstboom plaatsen (21)kerstboom plaatsen (22)

He he eindelijk van dat Blauwe licht af

kerstboom plaatsen (24)

kerstboom plaatsen (4)