opening van de Burgemeester Schneiderssingel

Op donderdag 18 december was de opening van de Burgemeester Schneiderssingel. De nieuwe verbindingsweg zal als verkeersradiaal de Almelose binnenstad verbinden met het noorden van Twente. Belangrijk onderdeel van deze verbindingsweg is de Fietssnelweg F35/36 die het ook voor fietsers veel gemakkelijker maakt om het centrum van Almelo te bereiken vanuit noordelijke richtingen officiële opening werd door wethouder Irene Ten Seldam gedaan

opening burgermeesterscheinders singel (1)opening burgermeesterscheinders singel (2)opening burgermeesterscheinders singel (3)opening burgermeesterscheinders singel (4)opening burgermeesterscheinders singel (5)opening burgermeesterscheinders singel (6)opening burgermeesterscheinders singel (7)opening burgermeesterscheinders singel (8)opening burgermeesterscheinders singel (9)Ik weet nergens wat van

opening burgermeesterscheinders singel (10)opening burgermeesterscheinders singel (11)opening burgermeesterscheinders singel (12)

officiële opening werd door wethouder Irene Ten Seldam gedaan

opening burgermeesterscheinders singel (13)opening burgermeesterscheinders singel (15)opening burgermeesterscheinders singel (14)

De opening werd gedaan met 2 elektrische auto’s en 2 elektrische fietsen

opening burgermeesterscheinders singel (16)opening burgermeesterscheinders singel (17)opening burgermeesterscheinders singel (18)opening burgermeesterscheinders singel (19)

het startsein werd gegeven

opening burgermeesterscheinders singel (20)opening burgermeesterscheinders singel (21)opening burgermeesterscheinders singel (22)opening burgermeesterscheinders singel (23)opening burgermeesterscheinders singel (24)opening burgermeesterscheinders singel (25)