Rembrandt-schildertjes

Het resultaat van de schilderprestaties van deze kinderen is steeds weer erg verrassend.

En dan is het moment weer aangebroken dat deze schilderijen aan het publiek getoond gaan worden via een heuse expositie.

De expositie van de Rembrandtschildertjes vindt dit jaar plaats op woensdag 3 december om 16.00 uur in het Grand Café van de Titus Brandsmahof. (Windmolenbroeksweg)

De jonge Rembrandtjes zullen o.l.v. de stadsomroeper René Coupée aanwezig zijn, wanneer Cultuurwethouder Claudio Bruggink hun expositie gaat openen.

Er zal een korte impressie gegeven worden van de ervaringen met het project Rembrandt-schildertjes door één van de begeleidende kunstenaars, een hoofd van de deelnemende scholen en door één van de schildertjes.

De schilderijen zullen in het Grand Café te bewonderen zijn voor het publiek tot en met zondag  4 januari 2015.  Daarna maakt de expositie een tour langs alle basisscholen waarvan leerlingen hebben deelgenomen aan het project Rembrandtschildertjes. De schilderijen zullen vervolgens op elke school steeds drie weken blijven hangen.

Onthulling nieuw logo Rembrandt Fiësta

Naast de opening van de expositie zal de werkgroep Rembrandt Fiësta op een passende en ludieke wijze haar nieuwe beeldmerk onthullen.

Het Multi-culturele evenement Rembrandt Fiësta heeft gekozen voor een heldere aangepaste doelstelling en voor nieuw elan en dat is duidelijk terug te vinden in het nieuwe logo, dat op

 rembrandtjes (2)rembrandtjes (3)rembrandtjes (4)rembrandtjes (5)

Zij was maar wat trots op haar kunstwerk

rembrandtjes (6)rembrandtjes (7)

Het hele bestuur  in Rembrandt  kostum

rembrandtjes (8)

Natuurlijk alle Rembrandtjes

rembrandtjes (9)rembrandtjes (10)rembrandtjes (11)rembrandtjes (12)rembrandtjes (13)rembrandtjes (14)rembrandtjes (15)rembrandtjes (16)rembrandtjes (17)rembrandtjes (18)rembrandtjes (19)

 Cultuurwethouder Claudio Bruggink ging de expositie openen

rembrandtjes (20)rembrandtjes (21)rembrandtjes (22)

Alle kinderen kregen zo’n cadeau

rembrandtjes (23)rembrandtjes (25)

Toen moest het nieuwe logo onthuld worden

rembrandtjes (26)rembrandtjes (27)rembrandtjes (1)rembrandtjes (28)rembrandtjes (29)