Santa Run Almelo 2014

De Santa Run is een fun-loop van ongeveer 3 kilometer voor mannen, vrouwen en kinderen, jongeren, hardlopers en wandelaars, kortom: voor iedereen die het leuk vindt om zondagmiddag 21 december in een Kerstmannenpak door de stad te lopen en daarmee een goed doel te steunen.

Met de Rotary Santa Run Almelo 2014 ondersteunt de Rotary het Kinderfonds van de Stichting Nomen Nescio. Het Jeugdfonds geeft kansen aan jongeren tot en met 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om bijvoorbeeld lid te worden van een sportvereniging., om mee te gaan op schoolreis of voor een goede fiets om naar school te gaan. Voor deze jongeren betaalt Nomen Nescio de contributie, de sportkleding, de fiets of de schoolreis.

De Rotary Santa Run Almelo wordt georganiseerd door Rotaryclub Almelo en Rotaryclub Ambt Almelo . Het is de intentie om hiervan een jaarlijks terugkerend event van te maken met als doelstellingen fondswerving voor een goed doel en promotie voor Almelo. De  uitvoering vindt plaats in nauwe samenwerking met Almelo Promotie en Almelo Events en de  Santa Run Almelo wordt gecombineerd met de Kerstmarkt in het weekend voor Kerstmis.

Globaal programma:

13.45 uur: verzamelen op de Koornmarkt

14.00 uur: warming-up bij ijsbaan Koornmarkt door een opper-kerstman

14.15 uur: start Santa Run

15.00 uur: finish

Koek en zopie is aanwezig. Na afloop ontvangen alle deelnemers een prachtige herinneringsmedaille. Tijdens de Santa Run staat de gezellige Koornmarkt in het teken van Winters Almelo, met een heuse ijsbaan voor jong en oud.

Verkooppunt aan Rosa Luxemburgstraat 4.

Nadere info www.almelo.rotarrsantarun.nl  en www.facebook.com/SantaRunAlmelo

m_COEN4586