Stichting Mensen voor mensen schenkt royale gift

Stichting Mensen voor mensen schenkt royale gift 

Almelo – In aanwezigheid van Burgemeester Visser van de Gemeente Twenterand reikten de bestuursleden Albert Hendrikse en Hans en Magda Evers van Stichting Mensen voor Mensen samen met vele vrijwilligers zes cheques met een totale waarde van  € 25.000,- euro. Dit jaar is gekozen voor Stichting Manna uit Twenterand, Stichting Wios Wierden-Enter, KiKa Stichting Kinderen Kankervrij, Woonvoorziening De Tyehof Den Ham, Stichting BOOT uit Twenterand en Stichting Bowie uit Wierden.  Deze organisaties hebben allen het doel om mensen in de regio een extra steuntje in de rug te geven en waar nodig hulp te bieden en te begeleiden. De burgemeester sprak over een mooi initiatief waarbij het Twentse bedrijfsleven samenkomt en zich verdienstelijk maakt voor de Gemeente Twenterand.

De opbrengst is eerder dit jaar bijeengebracht door een veiling tijdens de jaarlijkse “Illegale Haringparty”. Een initiatief van Marquette Detachering en Zalencentrum Zandwijk. De genodigde gasten uit het Twentse bedrijfsleven hebben geld bijeengebracht volgens het Amerikaanse veilingsysteem. Er kon worden geboden op het eerste vaatje haring maar ook werden gesigneerde voetbalshirts van Heracles en FC Twente geveild. Het geld is opgehaald voor Stichting Mensen voor Mensen.  Deze stichting heeft als doel mensen te ondersteunen die buiten hun schuld om in moeilijke situaties zijn beland.

m_Uitreiking Cheques 5227m_Uitreiking Cheques 5221m_Uitreiking Cheques 5242m_Uitreiking Cheques 5229