Het Lennard4life benefietconcert heeft € 5622,- opgebracht.

Het was een zinderende bijeenkomst waar vanaf twaalf uur ‘s middags nonstop werd opgetreden door het organiserende viswijvenkoor ‘De Schellevissen’, het shantykoor ‘De Oostvaarders’, Ben en Carmen Steneker, Marga Bult, ‘De Heeren van Almelo’ Het Overijssels Byzantijns mannenkoor en de ‘Beggars’ Clan’.

De acties voor Lennard begonnen in Almelo. Oma Anne Meijer vertelde haar collega’s in het koor wat er met haar kleinzoon Lennard aan de hand was en spontaan werden allerlei initiatieven over heel Twente ontplooid.

De ziektekostenverzekering betaalt de behandeling van Lennard in Amerika. Het doel van de actie Lennard4life is om ervoor te zorgen dat Lennard in Amerika de steun van zijn ouders en zusje heeft en dat zij ook op elkaar kunnen steunen, zodat zij zich samen door deze moeilijke tijd heen kunnen slaan.

Als er geld overblijft gaat het naar drie andere goede doelen CliniClowns, de Kanjerketting en Villa Joep. Zo is het bij de notaris vastgelegd.

In de eerste plaats wil ik het Theaterhotel vermelden. Hier kunnen we praten over een grote sponsor met name omdat zij de zaal beschikbaar stellen, alle drukwerk hebben gedaan. Ze hebben koffie thee alle materialen die daar bijhoren alles gratis beschikbaar gesteld.

Wij konnen daar dan de koffie verkopen en er geld voor vragen. Ook de bereidheid tot helpen in wat voor vorm dan ook, was mogelijk. Wij zijn als organisatoren (Schellevissen) super blij met dit aanbod.

Verder hebben we broodjes gesponsord gekregen van bakkerij Holland, Krentewegge van bakker Brummelhuis, Ham van slagerij Lindeman. Heracles voor het beschikbaar stellen van een shirt met alle handtekeningen van spelers erop.

Heel veel stoffenzaken o.a Samitex uit Wierden, Kamp uit Almelo hebben met enthousiasme veel prachtige stoffen beschikbaar gesteld.

Echter de meesten willen niet vermeld worden…wellicht omdat het om kleinere zaken gaat.

benefiet concert (34)benefiet concert (1)

De Viswijven de Schellevissen  open het concert

benefiet concert (2)benefiet concert (3)benefiet concert (4)De eerste cheque van 200 euro is er al

benefiet concert (5)

benefiet concert (6)

Uit volle borst

benefiet concert (7)benefiet concert (8)benefiet concert (9)benefiet concert (10)benefiet concert (11)benefiet concert (12)

Shantykoor de Oostvaarders

benefiet concert (13)benefiet concert (14)benefiet concert (15)benefiet concert (16)benefiet concert (17)benefiet concert (18)benefiet concert (19)benefiet concert (20)benefiet concert (21)benefiet concert (22)benefiet concert (23)

Ben en Carmen Steneker

benefiet concert (24)benefiet concert (25)benefiet concert (26)

Marga Bult

benefiet concert (27)benefiet concert (28)benefiet concert (29)benefiet concert (30)

Het shirt van Heracles bracht  100 euro op

benefiet concert (31)benefiet concert (32)

De heren van Almelo

benefiet concert (33)

Overijssels Byzantijns koor

benefiet concert (35)benefiet concert (36)benefiet concert (37)

Jan Riesewijk

benefiet concert (38)

The Beggars clan

benefiet concert (39)benefiet concert (40)benefiet concert (41)

Het bedrag werd bekend gemaakt

benefiet concert (42)benefiet concert (43)