nieuwjaarsborrel voor alle inwoners van Almelo

Gratis nieuwjaarsconcert en nieuwjaarsborrel

Op donderdagavond 8 januari 2015 was er voor alle inwoners van Almelo een nieuwjaarsconcert in het Theaterhotel. Deze avond wordt aangeboden door het Theaterhotel, URENCO en de gemeente Almelo. Het concert wordt verzorgd door HET Symfonie Orkest, onder leiding van Jan Willem de Vriend. Aansluitend is er voor de inwoners van de gemeente Almelo een nieuwjaarsborrel.

nieuwjaars receptie almelo (2)nieuwjaars receptie almelo (1)Alles werd klaar gezet  voor de nieuwjaarsborrel

nieuwjaars receptie almelo (3)nieuwjaars receptie almelo (4)nieuwjaars receptie almelo (5)nieuwjaars receptie almelo (6)nieuwjaars receptie almelo (7)nieuwjaars receptie almelo (8)nieuwjaars receptie almelo (9)nieuwjaars receptie almelo (10)nieuwjaars receptie almelo (11)nieuwjaars receptie almelo (12)nieuwjaars receptie almelo (13)nieuwjaars receptie almelo (14)nieuwjaars receptie almelo (15)nieuwjaars receptie almelo (16)nieuwjaars receptie almelo (18)nieuwjaars receptie almelo (20)nieuwjaars receptie almelo (21)nieuwjaars receptie almelo (22)nieuwjaars receptie almelo (23)nieuwjaars receptie almelo (24)nieuwjaars receptie almelo (25)