Winnaar prijsvraag Ontwerp Entree Weezebeek

m_2015-01-29 09_12_34-Home - De website van bedrijvenparkbornsestraat!

 

Uitslag prijsvraag entreemarkering Bedrijvenpark Bornsestraat Almelo

Afgelopen najaar is door de Bedrijvenkring Bornsestraat Almelo een prijsvraag uitgezet voor een kunstwerk aan de twee ingangen van het bedrijvenpark. Inwoners van de gemeente Almelo zijn uitgedaagd om een ontwerp te maken dat het bedrijventerrein nog beter op de kaart zet als aantrekkelijke locatie om te werken. Een commissie van twee ondernemers en de parkmanager heeft de 11 binnengekomen ontwerpen langs de meetlat gelegd van vooraf opgestelde criteria. Uiteindelijk beantwoordde het ontwerp van grafisch ontwerper en architect Erik ten Brummelhuis uit Bornerbroek het meest aan de criteria herkenbaar, duurzaam, eenvoudig uitvoerbaar en lokaal te produceren. Op donderdag 29 januari kreeg hij uit handen van voorzitter Gerjan Bremmer dan ook een reischeque ter waarde van € 500,-.

Op Bedrijvenpark Bornsestraat wordt met steun van de gemeente Almelo en de provincie Overijssel gewerkt aan de leefbaarheid van het bedrijventerrein. In dat kader is onder andere parkmanagement ingesteld, is het Keurmerk Veilig Ondernemen behaald en kopen bedrijven gezamenlijk in. Het verbeteren van wandelroutes, gezamenlijk onderhoud van groen en het realiseren van de entreemarkeringen behoren ook tot de doelstellingen.  

Voor meer informatie kunt u zich vervoegen tot onze parkmanager, Mark van Mast via 06-10983746 of m.vanmast@bmdparkmanagemnt.nl.

ONTWERP (1)ONTWERP (2)ONTWERP (3)

Erik ten Brummelhuis

ONTWERP (4)

Erik legt nog even uit dat het beeld van alle kanten goed zich baar is

ONTWERP (5)

Gerjan Bremmer geeft de Reischeque van 500 euro aan Erik ten Brummelhuis

ONTWERP (6)ONTWERP (7)ONTWERP (8)ONTWERP (9)

Hier komt hij te staan

m_Perspectief NijreessingelONTWERP (11)m_Ontwerp landmark BBA-1

 Ontwerp Erik ten Brummelhuis info@braem.nl