Winterloop schelforstpark

10e Winterloop Schelfhorstpark.

AMELO-  Organiseert de Stichting Schelfhorstpark in samenwerking met Atletiekvereniging Sisu voor de tiende keer de Winterloop Schelfhorstpark. Voorafgaande van de start van de twee en zes kilometerloop zal  wijkwethouder Jan van Marle eerst de  Green Flag hijsen. Deze waardering krijgt het Schelfhorstpark nu voor de zesde keer. Het is een onderscheiding uit Engeland die toegekend wordt voor onder andere een gastvrij, schoon en veilig, milieuvriendelijk park te zijn. Deze erkenning is mede tot stand gekomen door de samenwerking met de Gemeente Almelo het Schelfhorstpark het Preston Comité en haar partnerstad in Preston G.B.

De organisatie verwacht het succes van de Winterloop van vorig jaar te overtreffen. Toen hebben zich meer dan 200 deelnemers aangemeld. Veel bekende Almeloërs zullen meelopen. Fysio Het Schol doet mee met ongeveer 30 personen. De Almeloopers bekend van de Roparun  doen weer mee met de 10 kilometerloop.

Iedere loper ontvangt na afloop een herdenkingsvaantje. Voor de snelste lopers is er natuurlijk een mooie beker te winnen.

De organisatie is trots en blij dat ook deze keer Huize Friso als ‘gastheer’ zal optreden.

De uitslagen zullen z.s.m. na de wedstrijd bekend worden bekend gemaakt op www.schelfhorstpark.blogspot.com en www.sisu.nl

Foto’s Roel Immink

schelforstloop (2)schelforstloop (1)schelforstloop (3)schelforstloop (6)schelforstloop (7)schelforstloop (8)schelforstloop (9)schelforstloop (10)schelforstloop (11)schelforstloop (13)schelforstloop (15)schelforstloop (16)schelforstloop (17)schelforstloop (18)schelforstloop (19)schelforstloop (20)schelforstloop (21)schelforstloop (22)schelforstloop (23)schelforstloop (24)schelforstloop (25)schelforstloop (26)schelforstloop (27)schelforstloop (28)schelforstloop (29)schelforstloop (30)schelforstloop (31)schelforstloop (32)schelforstloop (33)schelforstloop (34)schelforstloop (4)

De uitslagen zullen z.s.m. na de wedstrijd bekend worden bekend gemaakt op www.schelfhorstpark.blogspot.com en www.sisu.nl