Workshop Graffiti bij het “Huis van Katoen en Nu”.

Bij het “Huis van Katoen en Nu” werd zaterdagmiddag een workshop Graffiti gegeven door Art Collective aan 2 jongeren die zich hiervoor hadden opgegeven via de Facebook pagina van “Ons Almelo”.

Art Collective is een  jongerenorganisatie in Almelo die jongeren op een creatieve manier probeert te bereiken door bijvoorbeeld dit soort workshops te geven en is druk bezig om een creatief activiteiten centrum voor de jeugd op te zetten in het centrum van Almelo.

Initiatiefnemers Patrick en Wesley Kempees van Art Collective distantiëren zich van de graffiti spuiters die het op andermans eigendommen hebben voorizen en proberen juist door dit soort workshops bij “huis van Katoen en Nu” de jongeren te betrekken bij een positiever Almelo.

De komende 2 zaterdagen geven ze opnieuw een workshop bij het “Huis van Katoen en Nu”.

Voor meer info check hun site via www.art-collective.nl of loopt u eens gerust binnen op woensd./dond./vrijd. en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

workshop (1)workshop (2)workshop (3)workshop (6)workshop (7)workshop (8)workshop (9)workshop (10)workshop (11)workshop (13)workshop (15)workshop (16)workshop (19)workshop (20)