Emile Roemer heeft Luka gevraagd om het nieuwe stadhuis kosteloos te openen

SP Overijssel opent Statencampagne met Emile Roemer

De Overijsselse SP was op zaterdag 21 februari bezig de campagne voor de Provinciale verkiezingen te openen met een campagnetour door de provincie. Lijsttrekker William van den Heuvel krijgt daarbij in de ochtend gezelschap van Emile Roemer. Samen met andere kandidaten zullen ze enkele actuele thema’s onder de aandacht brengen.

Van den Heuvel: ‘Ik kijk er naar uit om Emile te laten zien dat Overijssel de mooiste provincie van Nederland is. Deze campagne zullen we laten zien dat de SP de partij is met ideeën en oplossingen voor Overijssel. Maar de statenverkiezingen zijn natuurlijk ook vooral een kans om af te rekenen met het kabinet.’

Vandaag trekken Emile Roemer en Provinciaal lijsttrekker William van den Heuvel de provincie door. In Almelo hadden ze een ontmoeting met de 10 jarige Luka. Luka heeft actie gevoerd voor het behoudt van de bieb in de Schelfhorst. Omdat de SP dat ook erg belangrijk vind werd Luka gevraagd om het nieuwe stadhuis kosteloos te openen. Dit deed ze met stijl, Emile nam zelfs een petje voor haar af.

roemer in almelo (1)roemer in almelo (2)Geleraaf nam vast al een interview af van Luka

roemer in almelo (3)roemer in almelo (4)roemer in almelo (5)roemer in almelo (6)roemer in almelo (7)

Luka ontmoet Roemer

roemer in almelo (8)Emile Roemer nam de pet af voor Luka

roemer in almelo (9)roemer in almelo (10)roemer in almelo (12)roemer in almelo (13)roemer in almelo (14)

 Luka was gevraagd om het nieuwe stadhuis kosteloos te openen. Dit deed ze met stijl

roemer in almelo (15)roemer in almelo (16)roemer in almelo (17)roemer in almelo (18)roemer in almelo (20)roemer in almelo (19)roemer in almelo (21)

roemer in almelo (22)roemer in almelo (23)roemer in almelo (24)roemer in almelo (25)roemer in almelo (26)roemer in almelo (27)