Haar laatste tocht

Na een huwelijk van 46 jaar, waarbij toentertijd een witte trouwkoets werd gebruikt, overleed mevrouw Jolien Vellenga – Kaptein eind januari 2015 geheel onverwacht. Haar laatste tocht maakte zij op donderdag 5 februari 2015 samen met haar echtgenote, de gepensioneerd radioloog, dr. K. Vellenga, een Olympisch dressuurruiter, per zwarte rouwkoets.

De rouwkoets, met koetsier Arnold Bramer uit Vriezenveen, werd getrokken door twee Friese paarden. De algehele leiding van deze uitvaart was in handen van Eddie Schoneveld van Vredehof uitvaartverzorging uit Almelo.

Vanaf hun eigen vertrouwde omgeving is zij onder begeleiding van haar man, die haar begeleide op de bok van de koets, haar kinderen en kleinkinderen vanuit de Bolkshoek gereden naar het crematorium van Almelo, waar familie en vrienden hen vol eerbied hebben opgewacht en waar waardig afscheid is genomen.

laatste tocht (1)laatste tocht (2)laatste tocht (3)laatste tocht (4)laatste tocht (5)laatste tocht (6)laatste tocht (7)laatste tocht (8)laatste tocht (9)laatste tocht (10)laatste tocht (11)laatste tocht (12)laatste tocht (13)laatste tocht (14)laatste tocht (15)laatste tocht (16)laatste tocht (17)