Het Huis van de Stad Almelo

Iets meer dan vier maand later dan afgesproken is het nieuwe stadhuis van Almelo opgeleverd. Vrijdagmorgen werd het proces verbaal opgemaakt en is de voordeursleutel overgedragen door de aannemer.

Voor de pers de gelegenheid om rond te kijken in het nieuwe stadhuis dat ‘Huis van de stad’ gaat heten. Bij de oplevering waren er nog wel enkele honderden punten die nog verbeterd of aangepast moeten worden, maar dat gaat om relatief kleine zaken die in de komende weken opgelost gaan worden door de aannemer. De komende weken kan er worden schoongemaakt en kunnen de kantoormeubelen er in, waarna de verhuizing in maart een feit zal moeten zijn. 
van af 16 hoog gezien
nieuwe gemeentehuis (1)nieuwe gemeentehuis (2)nieuwe gemeentehuis (3)nieuwe gemeentehuis (4)nieuwe gemeentehuis (5)nieuwe gemeentehuis (6)nieuwe gemeentehuis (7)nieuwe gemeentehuis (8)
nieuwe gemeentehuis (9)nieuwe gemeentehuis (10)nieuwe gemeentehuis (11)nieuwe gemeentehuis (12)nieuwe gemeentehuis (13)nieuwe gemeentehuis (14)nieuwe gemeentehuis (15)nieuwe gemeentehuis (16)nieuwe gemeentehuis (18)nieuwe gemeentehuis (19)
nieuwe gemeentehuis (20)nieuwe gemeentehuis (21)nieuwe gemeentehuis (22)nieuwe gemeentehuis (23)nieuwe gemeentehuis (24)nieuwe gemeentehuis (25)nieuwe gemeentehuis (26)nieuwe gemeentehuis (27)nieuwe gemeentehuis (28)nieuwe gemeentehuis (29)
De kantine
nieuwe gemeentehuis (30)nieuwe gemeentehuis (31)
De raadzaal
nieuwe gemeentehuis (32)nieuwe gemeentehuis (33)nieuwe gemeentehuis (34)nieuwe gemeentehuis (35)nieuwe gemeentehuis (36)nieuwe gemeentehuis (37)nieuwe gemeentehuis (39)nieuwe gemeentehuis (40)nieuwe gemeentehuis (41)nieuwe gemeentehuis (42)nieuwe gemeentehuis (43)nieuwe gemeentehuis (44)